De Admin/Moderators zullen de nieuwe chatters generatie welkom heten chillplanet en hen zo goed mogelijk op weg helpen! Hieronder vind je meer informatie over het Admins/Moderators Programma.

Wie zijn de Admins / Moderators ?
Admins/Moderators zijn ervaren gebruikers die een rol als adviseur hebben voor de nieuwe gebruikers en helpen mee om de community van slecht gedrag in de openbare kamers te behouden. Admins / Moderators zijn gebruikers die zijn gekozen voor hun gezond verstand en ervaring op chillplanet. Zij hebben bewezen een opmerkelijke “helping spirit” te hebben.

Wie zitten er momenteel in het team?


Admins/Moderators :
– Quinten
– GhostBier
– Lady
– WokPan


Wat voor rechten hebben Admins / Moderators ?
De Admins / Moderators kunnen chatters een alert sturen. Dit is een waarschuwing voordat er actie word ondernomen.  Een Admin / Moderator kan evenals ook een mute uitdelen. Indien een Chatter zich blijft misdragen kan deze één uur tot 18 uur typverbod hierdoor krijgen, afhankelijk van de ernst.

Kan ik ook een Admin / Moderator worden?
Hoewel er geen open selectieprocedure bestaat, kan het zo zijn dat wij in de toekomst het team moeten uitbreiden. Elke ervaren user die alles over de features van chillplanet weet en bewezen heeft dat hij/zij een goede user is met de nodige “helping spirit” kan een geschikte kandidaat zijn.